Steun ons

Voor het werk van de MERF is geld nodig! De radio-uitzendingen zijn niet goedkoop. Een uitzending van 15 minuten kost ruim € 750,= oftewel: € 50,= per minuut! Vandaar dat MERF.NL blij is met alle steun die de MERF krijgt.

Er zijn verschillende manieren om ons te steunen.

WORD DONATEUR

Voor het werk van de MERF is geld nodig! Met uw vaste bedrage blijft de MERF het evangelie uitdragen in het Midden-Oosten en blijft de MERF christenen en bekeerde moslims steunen. De MERF doet dit door radio-uitzendingen, door bijbeltrainingen aan kerkleiders te geven en door diaconale hulp.

Om het evangelie verder te kunnen uitdragen, hebben we uw vaste bijdrage nodig. Met deze bijdrage kunnen we ervoor zorgen de radio-uitzendingen, de bijbeltrainingen en de diaconale hulp in stand blijft.

DOE EEN GIFT

Voor het werk van de MERF is geld nodig! Met uw bedrage blijft de MERF het evangelie uitdragen in het Midden-Oosten en blijft de MERF christenen en bekeerde moslims steunen. De MERF doet dit door radio-uitzendingen, door bijbeltrainingen aan kerkleiders te geven en door diaconale hulp.

U kunt uw gift overmaken op banknummer NL17INGB0003156094 ten name van Commissie Steun MERF te Meppel.

BELASTINGVOORDEEL

Giften zijn voor u aftrekbaar van de belasting. Bovendien steunt de fiscus goede doelen die zijn aangesloten bij de ANBI. MERF-NL valt onder de ANBI-beschikking van de GKv.  RSIN GKv  003144239 Voor de MERF is er dus ook belastingvoordeel te halen uit giften. Maar hoe zit het nu precies?

GASTSPREKER NODIG?

Graag laten wij ons uitnodigen om te spreken over het werk van de MERF.
Een aantal ideeën:

  1. tijdens of na een eredienst een presentatie van ongeveer 10 min.;
  2. een zendingsavond met video, powerpoint en miniworkshop;
  3. openings- of sluitingsavond van een vergaderseizoen;
  4. startavond mannen – en of vrouwenvereniging;
  5. Bijbelstudievereniging;
  6. ….

Mocht u vragen hebben en/of nadere informatie wensen, vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op per e-mail: info@merf.nl.